Info Handicaprevision 2016

Handicaprevisionen 2016, resultater.

Medlemmer med 3 eller færre scores i sæsonen
Har man ikke mindst 4 tællende scores i løbet af sæsonen, får man ændret handicapstatus fra EGA Handicap til Klubhandicap.

213

Medlemmer med 7 eller færre scores i de sidste to sæsoner
Har man ikke mindst 8 tællende scores i løbet af denne og forrige sæson er der ikke grundlag nok for at foretage revision.

24

Medlemmer der har opnået handicap 54 i sæsonen
Har man først fået sit EGA Handicap i løbet af denne sæson er der ikke en komplet sæson som grundlag for en revision.

16

Medlemmer reguleret -3

Medlemmer reguleret -2

Medlemmer reguleret -1

2

Medlemmer der ikke er blevet reguleret
Revisionen har vist at medlemmets handicap er retvisende.

488

Medlemmer reguleret +1

29

Medlemmer reguleret +2

20

Medlemmer reguleret +3

26

Medlemmer der er blevet manuelt reguleret
Medlemmer i denne gruppe er blevet manuelt reguleret og falder derfor uden for årsrevisionen

0

Alle medlemmer inkluderet i årsrevisionen

Kun medlemmer med hjemmeklub her og med max. handicap 54 er blevet inkluderet i denne årsrevision.

818

Vær opmærksom på at revisionen kun gennemføres for spillere med handicap 36 eller derunder. Det betyder at de spillere, der er reguleret op i handicap ikke kan reguleres højere op end til handicap 36. Der er 75 spillere, der er reguleret op i handicap. Heraf er 26 allerede i handicap 36 og der er derfor ikke sket nogen regulering. 2 er i mellem 35 og 36 og er derfor kun reguleret til 36.

Der skal også særligt gøres opmærksom på at spillere, der har lavere handicap ved udgangen af 2016 end ved årets begyndelse, ikke er reguleret op selvom beregningen måtte vise et resultat, der indikerer en stigning i handicap.

oprettet af Henriette Wagtmann d. 02 jan 2017