Golfbox

facebook

ProBiler Åbningsturnering

Probiler Åbningsturnering 20161

Lidt om sponsor:

Efter at have arbejdet med TOYOTA i 40 år, kunne man tro, at der var tegn på træthed i foretagendet. Men sådan er det langt fra … både TOYOTA og PROBILER ser lyst på fremtiden og samarbejdet.
TOYOTA har store planer for fremtidens bilmodeller, og en klar strategi for produktion af miljørigtige biler, både med hybrid og brintmotorer. Målet er at have nedbragt CO2 udledningen til 0 i år 2050, og den rejse er vi i PROBILER både stolte og ydmyge over, at få lov til at være med på. Vi arbejder selv hver dag, via vores ISO 14001 miljøcertificeringsprogram, på at nedbringe CO2, sortere affald, og i det hele taget at tage størst muligt hensyn til miljøet. At vi så samtidig har mulighed for at sælge nogle af verdens bedste og grønneste biler er for os fantastisk.

PROBILER`s ambition lokalt, er at være Odder egnens foretrukne leverandør af
biler og serviceydelser. Dette mål vil vi forfølge ved at yde den bedste kundeservice, bedste rådgivning og bæredygtige priser.
Alle medarbejdere er eksperter på deres områder, og kender målene. Det gør PROBILER  til en stærk enhed, hvor vi i samlet flok vil gøre vort bedste hver dag, til gavn for vore kunder.

Tilmeld her