Golfbox

facebook

Banesponsorturnering 2021

For 29. gang afholdt Odder Golfklub sin årlige sponsorturnering med deltagelse af sponsorer, bestående af erhvervsfolk fra Odder og omegn. Der var 14 deltagende hold der gik 18 huller. De dystede som sædvanlig om æren af at kalde sig Årets Firmamester og ikke mindst om retten til at få sit navn indgraveret i Advokatfirmaet Strauss & Garliks pokal.

Hvert hold består af 4 spillere, men kun de 3 bedste scores på hvert hul er tællende.

Advokatfirmaet Strauss & Garlik måtte tage til takke med andenpladsen med 121 point, medens førstepladsen blev vundet af Gardinbussen med 132 point.  Holdet fra Gardinbussen bestod af Lars-Peter Jensen, Jesper Zacher Nielsen, Mads Christensen og Mikkel Vedel Nielsen.

Som en turnering i turneringen, afvikledes der også en individuel turnering. Denne blev vundet af Mikkel Vedel Nielsen, som repræsenterede Gardinbussen, med 45 point, andenpladsen gik til Claus Astrup, som repræsenterede JH EL Aps, med 41 point.

Der blev spillet til nærmest flaget på hul 13, og her var det Vivi Grangaard, som der spillede for Tiltmann, der med 3,30 m sikrede præmie til hele holdet.

IMG 1859


oprettet af Karen Frederiksen d. 13 aug 2021