Golfbox

facebook

Flot resultat for vores Danmarksturneringshold...

I weekenden blev sidste runder af Danmarksturneringens grundsspil spillet. Det blev til stor succes for Odder Golfklubs mange dygtige hold.  

Både 2. og 4. division herrer sikrede sig endnu en sæson i deres respektive divisioner efter matcher der bedst karakteriseres ved at være vaskeægte neglebidere. Desværre lykkedes det ikke 2. division veteraner at spille sig til endnu en sæson landets næstbedste række for veteraner og må derfor en tur ned i 3. division i 2022.  

Helt anderledes gik det 1. division herrer, kvalifikationsrække damer og kvalifikationsrække ungdom. Alle tre hold kontrollerede sikkert puljesejre hjem og forude venter kun et nervepirrende oprykningsspil.
12. september er dagen der er sat kryds ved, hvor ungdom skal til Greath Northern ,og  damerne skal en tur til Aarhus Aadal og kæmpe for en plads i divisionerne i næste sæson.
1. division herrer skal på en lidt længere tur til Rold Skov, hvor de skal i en direkte kamp mod Lyngbygaard om én plads i landets fornemmeste række.  

Vi håber at mange af klubbens medlemmer vil fortsætte den fornemme opbakning alle vores hold har fået i år og tage et smut til enten Aarhus Aadal eller Rold Skov. Hvis dette har interesse, så følg med her på hjemmesiden, hvor der vil følge praktiske informationer i takt med at vi nærmer os den 12. september. 

1. division                                                            Damer
1 Division 2021Damer 2020


oprettet af Karen Frederiksen d. 27 aug 2021