Golfbox

facebook

Ny tradition skudt i gang: Bobler og Klubhuspandekager

På tredje søndag i advent d. 11. december hyldede vi vores mange flotte resultater i 2022, præsteret af vores dygtige spillere i alle aldre. For igen i 2022 har vores spillere repræsenteret Odder Golfklub på fornemmeste vis, rundt omkring i både ind- og udland - og det går naturligvis ikke ubemærket hen.  

I 2022 har vores veteranhold opnået oprykning til 2. division og vores bedste herrehold har spillet sig op i Elitedivision - landets fineste selskab. Vi kan nu, uden tøven, prale med at have et af de otte bedste hold i landet. En historisk og enestående bedrift af en lille klub som vores. Tillykke til begge hold. 

På den individuelle side har Søren Lind spillet sig til endnu en medalje ved EM for (lands)hold. I 2022 blev den glimtende guldmedalje fra 2021 byttet ud med en af bronze. Stort tillykke til Søren og resten af det danske landshold. Også vores PGA-trænerelev Nicolai Røgen gentog en flot bedrift fra sidste år, da han genvandt Danmarksmesterskabet for PGA-trænerelever. Ikke overraskende at han er så dygtig en træner - tillykke Nicolai :-) 

Alle spillere modtog en erkendtlighed i form af lidt godter fra An Odder Beer, som tak for at repræsentere Odder Golfklub så fornemt.  

De mange fremmødte benyttede også lejligheden til at ønske hinanden glædelig jul, til stor inspiration for bestyrelsen i Odder Golfklub. Vi vil fremover bestræbe os på at tredje søndag i advent bliver fast dag for et “glædelig jul”-arrangement i Odder Golfklub, hvor vi også har mulighed for at hylde de ekstraordinære præstationer. 

Tusind tak de mange sponsorer, som gør det muligt for vores spillere at spille turneringer i både ind- og udland! Det er enormt værdsat!

Eliten 2Veteranholdet 2Pandekager 4Pandekager 5