Træning

Der er holdtræning for alle begyndere hver torsdag kl. 17.00 - 18.00

Startmedlemskabet indeholder 5 holdtræninger.

Når I har haft de 5 holdtræninger er der mulighed for åben træning fra kl. 18 - kl. 19 de følgende torsdage. Det er selvtræning, men Nicolai vil være til stede hvis man har brug for lidt opdatering.

Der tilbydes repetitions tider lørdag formiddag.
Det koster kr. 50 af deltage i en lektion, og det vil foregå som gruppeundervisning f.eks. i bunkerslag. Trænerne planlægger hvad der bliver undervist i de enkelte lørdage, og I kan så melde jer til ligesom I gør til regelundervisning, ved at skrive jer på listen. Der er plads til max. 8 pr. hold, lektionen vil vare ca.  time afhængigt af deltagerantal, og vi bruger ”først til mølle” princippet. Det vil fremgå af opslaget hvad lørdagens emne vil være.

Ønskes der træning derudover, har trænerne et godt tilbud udelukkende til begynderne - 5 lektioner for kr. 500 (normalpris kr. 180 pr. lektion)

For bookning af træningslektion, skal du indtaste dit golfbox login nedenfor og du vil komme direkte til lektionsbestillingen. Vælg derefter 'Kalender' og tryk på den tid der passer dig.

Betaling sker direkte til Pro'en.

Inkedtraenerlogin LI

opdateret af Karen Frederiksen d. 25 maj 2020