Golfbox

facebook

Golf er en social sport

Vidste du, at golfspillet skaber relationer og livslange venskaber

Det hele startede den 4. marts 2015 – denne dag var der informationsmøde for nye medlemmer i Odder Golfklub, og her mødtes 6 kommende golfspillere for første gang – Det viste sig nemlig, at der var god kemi mellem Marianne, Johnny, Nana, Susanne, Helle og Carsten.

Først var de 6, og ganske kort tid efter sluttede Håkon og Frank sig til flokken, som derved bestod af 4 par.

De 4 par har i dag i den grad fået glæde af hinandens selskab både på og uden for golfbanen, og dette på en måde, så det har udviklet sig til det, de alle tror bliver livslange venskaber.

Med et sjældent engagement blev par-3-banen ofte besøgt i påsken 2015, hvilket resulterede i, at mange flotte hvide golfbolde forsvandt i buske og i skov, men alle holdt humøret højt.

Ved starten af 2019-sæsonen kan alle se tilbage på adskillige ture til det sydlige Europa – der er nemlig én årlig fælles golftur til varmere himmelstrøg.

Og når der spilles under hjemlige himmelstrøg tilstræbes det, at der spilles mindst én gang om måneden. Der spilles selvfølgelig på den dejlige og hyggelige hjemmebane i Odder, men forårets helligdage anvendes ofte til golfture landet rundt – meget er allerede prøvet og som eksempler kan nævnes banerne i Skagen, Lolland og Samsø.

Men der spilles langt fra for sjov – alle runder indgår i det samlede ”årsregnskab”, hvor vinderen overrækkes en af spillets ypperste præmier – det ”Gyldne skohorn”. Uddelingen finder sted i forbindelse med et af årets højdepunkter – der holdes nemlig et arrangement, som samlet inkluderer både julefrokost, nytårskur og generalforsamling.


Golf Er En Social Sport

Fokus på det sociale fornægter sig ikke for gruppen er sidste år blevet udvidet med yderligere 2 par, og så kaldte gruppen sig oprindeligt for ”Birdie”, men har siden hen taget navneforandring til ”Eagle”, og mon ikke de på et senere tidspunkt tager navneforandring igen til ”Albatros”.

Golf Er En Social Sport2

”Eagle” i en næsten fuldtallig udgave.


oprettet af Henriette Wagtmann d. 20 mar 2019