Østjysk Golfring

ATTRAKTIVT TILBUD TIL MEDLEMMERNE I GOLFKLUBBERNE

HimmelbjergHedenstedJuelsminde, Horsens, SkanderborgÅrhus og Odder

Bestyrelserne i de 7 klubber (Østjysk Golf Ring) har indgået en samarbejdsaftale, hvor man mod et tilkøb på kr. 920 (2020 pris), kan spille 12 runder på hver af de 7 baner.

Fritspil kan købes af fuldgyldige medlemmer med hjemmeklub i en af de 7 deltagende klubber.

Medlemmer, der ikke ønsker at tilkøbe fritspil, kan spille til kr. 250,- i greenfee i de øvrige 6 klubber. Juniorer spiller gratis i klubberne i Østjysk Golfring.

Spillere der har tilkøbt fritspil, kan logge sig på Golfbox/ProBox24 i de respektive klubber, og bekræfte deres tid, på helt samme måde som i deres hjemmeklub. Det hele foregår via tidsbestilling/bekræftelse.

Husk at kortet skal bestilles på forhånd på e-mail: oddergolf@oddergolf.dk eller 86545451.

Har du allerede fritspilskort for 2019 er dette overført automatisk til 2020 med mindre du har sagt fra.

Bestyrelserne i:

Hedensted Golfklub, Juelsminde Golfklub, Horsens Golfklub,

Himmelbjerg Golfklub, Skanderborg Golfklub, Aarhus Golfklub og Odder Golfklub.

opdateret af Karen Frederiksen d. 13 nov 2019