Østjysk Golfring

ATTRAKTIVT TILBUD TIL MEDLEMMERNE I GOLFKLUBBERNE

Himmelbjerg, Hedensted, Juelsminde, Horsens, Skanderborg, Århus og Odder

Bestyrelserne i de 7 klubber (Østjysk Golf Ring) har indgået en aftale om at tilbyde hinandens medlemmer fritspil på alle 7 baner.

Tilbuddet er et tilkøb, der kan foretages og prisen for 2019 er kr. 920,-

Fritspil kan købes af fuldgyldige medlemmer med hjemmeklub i en af de 7 deltagende klubber.

Medlemmer, der ikke ønsker at tilkøbe fritspil, kan spille til kr. 250,- i greenfee i de øvrige 6 klubber. Juniorer spiller gratis i klubberne i Østjysk Golfring.

NYT: Spillere med fritspilsmærke skal logge sig på Golfbox/ProBox24 i de respektive klubber og bekræfte deres tid. Der er ikke længere en greenfeebog, der specielt er til Østjysk Golf Ring. Det hele foregår via tidsbestilling/bekræftelse.

Husk at kortet skal bestilles på forhånd på e-mail: oddergolf@oddergolf.dk eller 86545451.

Har du allerede fritspilskort for 2018 er dette overført automatisk til 2019 med mindre du har sagt fra.

Bestyrelserne i:

Hedensted Golfklub, Juelsminde Golfklub, Horsens Golfklub,

Himmelbjerg Golfklub, Skanderborg Golfklub, Aarhus Golfklub og Odder Golfklub.

opdateret af Karen Frederiksen d. 26 nov 2018