Østjysk Golfring

ATTRAKTIVT TILBUD TIL MEDLEMMERNE I GOLFKLUBBERNE

Himmelbjerg, Hedensted, Juelsminde, Horsens, Skanderborg, Århus og Odder

Bestyrelserne i de 7 klubber (Østjysk Golf Ring) har indgået en aftale om at tilbyde hinandens medlemmer fritspil på alle 7 baner.

Tilbuddet er et tilkøb, der kan foretages og prisen for 2017 er kr. 900,-

På kontoret købes et fritspilsbagmærke, som bæres synligt.

Mærket kan købes af fuldgyldige medlemmer med hjemmeklub i en af de 7 deltagende klubber.

Medlemmer, der ikke ønsker at tilkøbe fritspilsmærket, kan spille til kr. 250,- i greenfee i de øvrige 6 klubber. Juniorer spiller gratis i klubberne i Østjysk Golfring.

Fritspilsmærket er personligt (forsynet med navn, klubnummer og fritspilsnummer) og kan ikke overdrages til andre. Hvis bagmærket bliver misbrugt, vil det blive inddraget og misbruget blive indberettet til hjemmeklubben.

NYT: Spillere med fritspilsmærke skal logge sig på Golfbox/ProBox24 i de respektive klubber og bekræfte deres tid. Der er ikke længere en greenfeebog, der specielt er til Østjysk Golf Ring. Det hele foregår via tidsbestilling/bekræftelse.

Husk at kortet skal bestilles på forhånd på e-mail: oddergolf@oddergolf.dk eller 86545451.

Har du allerede fritspilskort for 2016 er dette overført automatisk til 2017 med mindre du har sagt fra.

Bestyrelserne i:

Hedensted Golfklub, Juelsminde Golfklub, Horsens Golfklub,

Himmelbjerg Golfklub, Skanderborg Golfklub, Aarhus Golfklub og Odder Golfklub.

opdateret af Karen Frederiksen d. 27 jun 2017