Klubber i klubben

I Odder Golfklub er der oprettet en række forskellige Klubber i klubben, for at fremme det sociale liv.

De forskellige klubber mødes en gang om ugen, for at spille turnering og efterfølgende at hygge i klubhuset.

I menuen til venstre kan du finde flere informationer om de forskellige klubber og se hvilke muligheder der er for at være med.

Ladies Section og Mens Section har følgende tidsbestilling/blokering

Tirsdage:

Ladies Section har blokblokering fra kl. 14.04-15.16.

Tiderne fra kl. 15.24 til 16.28 skal bookes på GolfBox og er indtil søndag kl. 23.59 forbeholdt Ladies Section.

Torsdage:

Mens Section har blokblokering fra kl. 16.04-16.52.

Tiderne fra kl. 14.28 til 15.56 skal bookes på GolfBox og er indtil tirsdag kl. 23.59 forbeholdt Mens Section.

Det skal dog bemærkes at blokblokeringerne tirsdage og torsdage kun er med fortrinsret for Ladies Section og Mens Section. Klubbens øvrige medlemmer og greenfee gæster kan frit gå ud, hvis de enkelte tider ikke benyttes.

opdateret af Henriette Wagtmann d. 20 feb 2017