Golfbox

facebook

Historisk sæson for Golf Team Odder

Der var lagt op til en spændende sidste weekend af Danmarksturneringen for de fire Golf Team Odder-hold, der skulle i aktion. 

Allerede lørdag sikrede 2. divisionsholdet for herrer, at de d. 15. september, i Horsens, skal spille om oprykning til 1. division mod Breinholtgaard. Dette kom på plads med en overlegen sejr mod Aarhus på hjemmebane i Odder. Søndag kronede holdet sæsonen ved at vinde den sjette kamp af 6 mulige. 

4. divisions herreholdet præsterede også, at vinde deres to kampe i weekenden og sikrede sig med disse resultater direkte oprykning til 3. division i 2019. Holdet har, i stærkest mulig forfatning, vist sig markant stærkere end modstanderne i 4. division, hvorfor der er håb om at holdet kan klare sig flot i næste sæson. 

Ligeledes formåede Kvalifikationsrække-holdet at vinde begge deres kampe. Det betyder de ender på førstepladsen i deres pulje og skal spille oprykningsspil til 5. division d. 16. spetember i Breinholtgaard. 

Desværre må seniorholdet en sæson ud af Danmarksturneringen i 2019, da holdet sluttede på en 4. plads i deres pulje og derfor rykkede ud. Til gengæld får vi, som tidligere omtalt, et hold i veteranrækken i 2019.  

For damernes vedkommende var det en mærkelig sæson. Der var oprindeligt 3 hold i deres pulje, men det ene trak sig, så de endte med kun at skulle spille to kampe mod Greath Northern i foråret, desværre begge med nederlag. 

Stort tillykke til alle 3 herrehold, specielt 4. divisionsholdet, hvis oprykning er sikret. 

4 Division Herrer 2018

Næste års 3. divisionshold.

4 Division Tilskuere 2018

Dejligt med opbakning når vores hold spiller - her på udebane i Jelling.


oprettet af Karen Frederiksen d. 21 aug 2018
opdateret af Karen Frederiksen d. 24 aug 2018