Golfbox

facebook

"Ægtepar" turnering 2020

Vi er rigtig glade for, at vi i år kan genoplive den gamle "Ægtepar" turnering med Elmsgaard Entreprise som hovedsponsor.
Turneringen er for ægtepar og samlevende (samme bopælsadresse).

Turneringen afvikles over 3 spillerunder, hvoraf de 2 er tællende i kåringen af årets vinderpar.
Spilles begge de indledende runder, kasseres den dårligste. Finalerunden skal være tællende. Man skal altså kunne deltage den 22. august for af deltage i turneringen.

Alle turneringer afholdes som gunstart, og første runde er planlagt til fredag den 15. maj kl. 16.30, anden runde afholdes søndag den 28. juni kl. 9.00 og sidst, men bestemt ikke mindst, finale lørdag den 22. august kl. 9.00 med efterfølgende frokost (obligatorisk - 2 retter kr. 150, drikkevarer for egen regning).
Til de øvrige turneringer vil det være muligt at bestille mad i Caféen inden man går ud.

Der kan maksimalt deltage 54 par, så først til mølle.

Der spilles med 7/8 handicap og der er tilmelding til hver runde for sig.
1. runde spilles som Greensome.
2. runde spilles som Foursome.
3. runde, Finalen, spilles som Fourball/Bestball.
Der vil være præmieoverrækkelse efter hver runde, og i finalen vil der både være præmieoverrækkelse for dagens runde, samt for de samlede vindere.

I finalerunden vil der desuden være et rejsegavekort på kr. 100.000 til den første der laver Hole In One på et udvalgt hul.

Der kan tilmeldes til de enkelte turneringer allerede fra den 29. april kl. 0.00, og vil man være sikker på at deltage, vil det smarteste være at melde sg til alle turneringer med det samme.

Alt dette selvfølgelig KUN hvis sundhedsmyndighedernes anbefalinger kan overholdes, men hold øje med hjemmesiden, her vil der blive opdateret. 

Et lille stemningsbillede fra en af de tidligere Ægteparturneringer.

Gamle Billeder 037

 


oprettet af Karen Frederiksen d. 28 apr 2020