Golfbox

facebook

Sidste runde i Danmarksturneringen...

I den kommende weekend afvikles den sidste runde i holdturneringen.

Det betyder, at der afvikles følgende kampe:

  • 1. division herre (ude mod Brønderslev lørdag og hjemme mod Ørnehøj søndag)
  • 2. division herre (ude mod Sønderjylland lørdag og hjemme mod Kolding søndag)
  • 4. division herre (hjemme mod Hedensted lørdag og ude mod Århus søndag)
  • 3. division damer (hjemme mod Esbjerg lørdag og ude mod Breinholtgård søndag)
  • 3. division veteraner (hjemme mod Mollerup lørdag og ude mod Stensballegård søndag)
  • Kvalifikationsrække superveteraner (hjemme lørdag mod Mollerup)

 

Veteranerne i 3. division ligger på en delt førsteplads i puljen med Skive, og hvis førstepladsen skal sikres, skal begge kampe formodentlig vindes samtidig med, at de 2 kampe vindes med flere matchpoint end Skive vinder deres kampe, da de 2 kampe mod Skive er endt med hhv. et nederlag og en sejr på 9 – 4.

Hvis damerne vinder begge kampe, vil vi slutte som puljevindere, og det skal noteres, at Odder tidligere på sæsonen har besejret Breinholtgård på hjemmebane, og det er p.t. Breinholtgård, der ligger på førstepladsen i puljen.

For førsteholdets vedkommende er der fortsat håb om, at vi senere på sæsonen – som sidste år – kan få lov til at deltage i den sidste og afgørende kamp om oprykning til Santander-ligaen.
Vi kvalificerer os til den afsluttende finale, hvis vi slipper fra Brønderslev lørdag uden et nederlag. Hvis vi skulle tabe med mindre end 12 – 6 i Brønderslev, vil en sejr hjemme over Ørnehøj også række til kvalifikation til det afsluttende oprykningsspil.

Så hold øje med resultatet af kampen lørdag i Brønderslev og kom forbi banen søndag for at støtte drengene i den vigtige afsluttende puljekamp. Der spilles som sædvanligt foursomes fra kl. 8.00 og de 6 singler spilles efter frokost.

 


oprettet af Karen Frederiksen d. 08 aug 2022